Een beoordeling van drinkfles bedrukken

Op een hoogte blijven betreffende acties, kortingen en verdere ? Schrijf u dan ook in wegens de nieuwsbrief en krijg € 10 korting op de eerstvolgende aankoop.

Een sportbidon bezit ons ergonomische dop welke drinken alsnog eenvoudiger vormt. De bidon is 100% lekvrij en all-over te bedrukken wat dit ons perfecte reclamedrager vormt. BPA vrij Prijzen bestaan incluis ons opdruk in 5 kleur en instelkosten. Nauwelijks bijkomende onkosten!

We mogen onder verschillende drinkflessen en bidons bedrukken, u bezit de selectie uit ons groot reeks verschillende middelen. Zoekt u onder andere naar ons aluminium bidon aangaande juiste capaciteit, ons handige knijpzak die een ontvanger kan vullen ofwel een speciale drinkfles waar sinaasappels in kan? Een infusers winnen de laatste tijd duurzaam aan populariteit, wij mogen de verschillende drinkflessen bedrukken en daarmee zorgen een bijzonder relatiegeschenk.

De DOPPER drinkfles kan zijn een fraai Nederlands initiatief om een milieubelasting als gevolg over het toepassing aangaande kunststof (PET) flessen te reduceren. Zeker dus ook echt in te zetten zodra MVO relatiegeschenk. De witte Dopper is ons buitengewoon passend relatiegeschenk om te onthalen.

Benieuwd tot een opties en op welke manier de ontwerpstudio je reclameboodschap zo efficiã«nt mogelijk kan inzetten? Stuur je logo mee met je aanvraag en de ontwerpstudio helpt jou reclame maken!

‘Vandaag besteld, morgen in huis’? Welke vlieger gaat tot mijn spijt niet op. Hetgeen dan immers? Wij tonen het reeks werkdagen levertijd en een concrete leverdatum, waardoor je exact weet indien je je bestelling kan verwachten.

Een waterzak heeft ons iInhoud over 500ml. De waterzakken bestaan te bedrukken met de logo op 55x55 mm op een voorzijde. Leuk mits geschenkje een voetbaldag, toernooi of een ledenactie.

Ideale relatiegeschenken om weg te geven met sportieve werknemers en zakelijke relaties ofwel wanneer uw organisatie een sportief imago wensen zijn uitstralen. Tijdens wandelingen, fietstochten en overige sportieve activiteiten zal de bedrijfsnaam opvallen en ons grote spelers bereiken. Koop poly bidons eenvoudig en snel in de webwinkel. Weet van 10 stuks. Plastic drinkflessen en bidons benodigd?

Dit zijn kosten voor dit zetwerk, dit produceren met de drukplaten en het instellen aangaande de drukmachines. De instelkosten variëren ieder besteld artikel, ieder drukkleur/tekst en ieder positie, tenzij anders vermeld.

Alvorens u dan ook definitief aan zal tot aanschaf ontvangt u dan ook aanvankelijk ons prijsopgave en digitale proef ter goedkeuring. Bij akkoord op beide wordt de order definitief en gaan wij die nader verwerken.

Ernaast zal daar ieder verkochte Dopper 5% naar verscheidene prima doelen. Betreffende behulp deze projecten worden waterpompen en veilige sanitaire voorzieningen aangelegd.

Deze waterzak met een druk/trek-drinktuit is inclusief ons karabijnhaak voor met ons zak. Een drinkflessen bestaan juist passend teneinde te bedrukken betreffende de merknaam in 4 tot 4 kleurcombinaties.

Wij laten zien hoe jouw bedrukking zal geraken. Mac tips: Vraag eerst alang ons vrijblijvend en voor niets digitaal drukvoorbeeld met van het te bedrukken product! Dan mag jouw vervolgens nog beslissen of je dit daadwerkelijk verlangen is bestellen.

Stelt u dan ook zich een vraag waar mag ik voordelig more info en snel drinkflessen, bidons of waterflessen laten bedrukken? Speurtocht dan ook niet bovendien. Voor giftsdirect.nl raakt u juiste geschikte adres.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Een beoordeling van drinkfles bedrukken”

Leave a Reply

Gravatar